top of page

Termeni de utilizare

Bun venit!

Acest document descrie termenii și condițiile în care puteți utiliza website-ul dermatologarad.com și subdomeniile sale (site-ul) precum și serviciile care vă sunt oferite prin intermediul acestora (împreună “Serviciile”). Vă rugăm să îl citiți cu atenție!

Accesând și utilizând site-ul, vă exprimați acordul cu privire la acești Termeni.

În lipsa acordului dvs., trebuie să nu utilizați site-ul.

 

1. Cine suntem noi și cum ne puteți contacta?

Site-ul este proprietatea SC Frentiu Ioana SRL, având sediul în Arad, Bulevardul Iuliu Maniu,Bloc 26.

Pentru a ne contacta, ne puteți transmite un e-mail la adresa ioanafrentiu77@gmail.com

 

2. Alte condiții și politici

Politica de confidențialitate descrie condițiile în care prelucrăm datele personale pe care le colectăm sau pe care ni le furnizați dvs.

În anumite situații vom solicita consimțământul dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale. În acest caz, ne asigurați de faptul că datele furnizate sunt exacte. Politica cookie descrie modul în care utilizăm modulele cookie și alte tehnologii similare în cadrul site-ului.

3. Modificarea acestor Termeni

Uneori, vom fi nevoiți să aducem modificări acestor Termeni. Vă rugăm să verificați acest document de fiecare dată când accesații site-ul, pentru a înțeleg condițiile de utilizare de la acel moment. 

4. Modificarea site-ului

Vă punem la dispoziție site-ul în mod gratuit. Vom putea suspenda sau întrerupe oricând accesul la site. Vom putea modifica site-ul astfel încât să reflecte cele mai noi schimbări ale produselor și serviciilor pe care le furnizăm, pentru a răspunde nevoilor clienților noștri sau priorităților noastre de afaceri. Vom încerca să vă aducem la cunoștință aceste modificări. 

5. Cum puteți utiliza materialele prezentate în cadrul site-ului

Păstrăm toate drepturile de proprietate intelectuală cu privire la marca, siglele, textele juridice și celelalte date din cadrul site-ului nostru. Toate materialele publicate sunt protejate conform legilor și tratatelor aplicabile în materia proprietății intelectuale.

Puteți imprima o copie și puteți descărca extrase ale site-ului pentru uz personal. Trebuie să nu modificați copiile printate sau descărcate în niciun mod. Încălcarea acestor termeni atrage interdicția de a utiliza site-ul și obligația de a distruge, șterge și/sau restitui materialele imprimate, copiate sau descărcate.

Nu puteți utiliza conținutul site-ului în scop comercial fără a obține o licență din partea noastră sau a celorlalte persoane și entități care dețin drepturi de proprietate intelectuală cu privire la materialele din cadrul site-ului nostru.

6. Nu vă bazați pe informațiile cuprinse în site

Conținutul site-ului este furnizat numai pentru informații generale. Nu intenționăm să furnizăm sfaturi sau opinii pe care să vă bazați atunci când luați o decizie de orice fel. Vă rugăm să consultați o persoană specializată înainte de a pune în aplicare sau acționa în baza informațiilor cuprinse în cadrul site-ului. Depunem eforturi rezonabile pentru actualizarea informațiilor cuprinse în cadrul site-ului. Totuși, nu facem niciun fel de garanții sau reprezentări, exprese sau implicite, cu privire la faptul că site-ul conține informații exacte, complete sau actualizate.

7. Link-uri către alte site-uri

Site-ul conține link-uri către alte site-uri și resurse furnizate de către terți. Aceste link-uri au doar scop informațional. Nu aprobăm, susținem sau încurajăm site-urile către care vă oferim un link sau informațiile cuprinse în cadrul acestora. Nu avem niciun control asupra conținutului acestor site-uri.

8. Link-uri către site-ul nostru

Puteți distribui link-uri către pagina principală a site-ul nostru, câtă vreme faceți acest lucru în mod legal și cu bună-credință, fără a ne afecta sau profita de reputația noastră. Nu distribuiți link-uri către alte pagini din cadrul site-ului nostru. Ne putem retrage permisiunea acordată cu privire la distribuirea link-urilor oricând și fără o notificare prealabilă. 

9. Limitarea răspunderii

Acești Termeni limitează răspunderea noastră doar în măsura permisă de lege. Nu excludem răspunderea pentru deces sau vătămare corporală, neglijență gravă sau intenție. În limita legii, vom fi responsabili doar pentru prejudiciile cauzate de încălcarea obligațiilor asumate în baza acestor termeni.

10. Legea aplicabilă și alegerea jurisdicției

Termenii sunt guvernați de legea română. Instanțele judecătorești din România vor fi competente să judece orice litigii în legătură cu acești termeni.

11. Utilizarea conformă a site-ului

Vă exprimați acordul de a utiliza site-ul doar conform destinației sale. De exemplu, trebuie să respectați următoarele obligații în legătură cu utilizarea site-ului:

  • să respectați acești termenii de utilizare;

  • să respectați prevederile legale aplicabile, în special cele cu privire la proprietatea intelectuală și protecția datelor cu caracter personal;

  • să nu sondați, scanați sau testați vulnerabilitatea sistemelor noastre;

  • să nu încărcați malware sau să întreprindeți acțiuni care ar putea funcționarea normală a site-ului;

  • să nu trimiteți mesaje publicitare sau promoționale sau orice tip de comunicări nesolicitate, neautorizate sau de tip spam;

  • să nu încălcați sau eludați orice măsură de securitate sau autentificare;

  • să nu accesați, modificați sau utilizați zone sau părți nedestinate publicului ale site-ului sau zone comune ale site-ului la care nu ați fost invitat;

  • să nu încărcați sau transferați prin intermediul site-ului, fișiere, software sau link-uri care conțin sau redirecționează către un virus, troian, vierme sau altă componentă dăunătoare sau o tehnologie care accesează sau descarcă ilegal conținutul sau informațiile stocate în cadrul Serviciilor sau pe hardware-ul nostru sau al oricărui terț;

  • să nu încercați să copiați, modificați, decompilați, dezactivați, traduceți sau perturbați funcțiile, funcționalitatea, integritatea sau performanța site-ului ori să aplicați procedee de inginerie inversă asupra acestora;

  • să nu încurajați sau sprijiniți alte persoane în comportamentele care încalcă acești termeni.

bottom of page