top of page

Harmony XL PRO Special Edition

Alma Harmony XL PRO prezintă o gamă extinsă de aplicații avansate care vă vor permite să efectuați tratamente sigure și cu rezultate maxime pentru numeroase afecțiuni ale pielii.
Fiecare tehnologie și tratament prezintă o rată de siguranță maximă, dovedită în studii clinice avansate. Esteticienii pot trata orice parte a corpului și toate tipurile de piele.

WhatsApp Image 2021-01-11 at 08.22.101.j

Tratamente

Remodelarea pielii: fără durere și adaptat perfect tratării zonelor delicate

Ridurile, liniile fine, fotopigmentarea, tenul neuniform sau cel fără elasticitate pot fi îmbunătățite semnificativ cu ajutorul laserului fracțional non-ablativ Q-Switched 1064, cu tehnologia Near Infrared (NIR) sau cu o combinație a acestora două pentru rezultate spectaculoase.
Tratamentele pentru ten Harmony tratează probleme existente și previn apariția semnelor îmbătrânirii.

Leziunile vasculare: mai multă precizie pentru rezultate optime

Aspectul leziunilor vasculare poate fi vizibil îmbunătățit prin stimularea fototermolizei hemoglobinei si cromoforilor de oxihemoglobină din țesutul vizat. Aceste rezultate pot fi obținute cu tehnologia Dye-VL, laser Nd:YAG sau o combinație a celor două, pentru rezultate optime. Venele vizibile de la picioare sunt tratate cel mai eficient cu ajutorul Nd:YAG Laser

Leziuni pigmentare: eficient chiar și în cazul fototipurilor închise

Aspectul de piele pigmentată poate fi eliminat prin inducerea fotodermolizei selective a cromoforului de melanină din țesutul afectat.
Acest proces poate fi stimulat pe toate straturile leziunii pigmentare dar și pentru leziunile care apar pe pielea închisă la culoare, cu ajutorul tehnologiei Dye-SR, a laserului Nd:YAG Switched sau orice dintre acestea două combinată cu tehnologia IMPACT, pentru rezultate rapide.

Culoare și textură: ten neted, echilibrat, cu timp de recuperare minim

Culoarea neuniformă, pigmentarea superficială și textura aspră a pielii pot fi îmbunătățite semnificativ utilizând laserul fracțional Er:YAG, tehnologia Near Infrared sau oricare dintre acestea combinate cu tehnologia IMPACT, pentru rezultate semnificative

Îndepărtarea părului nedorit: Noul Speed AFT, fără durere și utilizabil în orice perioadă a anului

Modulul Speed AFT are un aplicator mare care îți permite să efectuezi rapid tratamente chiar și pe zonele mai întinse, oferind pacienților cea mai rapidă și eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit.

Acnee: vindecă acneea pe termen lung

Culoarea neuniformă, pigmentarea superficială și textura aspră a pielii pot fi îmbunătățite semnificativ utilizând laserul fracțional Er:YAG, tehnologia Near Infrared sau oricare dintre acestea combinate cu tehnologia IMPACT, pentru rezultate semnificative

bottom of page